Oživjeli recepti bakine kuhinje

U bistrou Žumberački raj pronaći ćete domaću kuhinju koja jamči specijalitete na bazi ekoloških proizvoda s obronaka žumberačkog gorja a koja su najveća blagodat obiteljskog gospodarstva Miljenović. Sva hrana koja je u ponudi bistroa nije tretirna pesticidima i herbicidima i priprema se po recepturi naših baka. Kod nas možete pronaći i stare sorte voća koje se uzgajaju još jedino na prostoru Žumberka.

Still1107_00008 Still1107_00009
 

Vinogradi u kojima se uz široko poznatu frankovku uzgajaju i bijele sorte grožđa iz kojih dobivamo pravu domaću kapljicu koja se odlično sljubljuje sa domaćom kuhinjom naših baka, vratiti će naše drage goste u davno zaboravljeno djetinjstvo.

 
IMGA0427  02052009(032)
 

Sve je kod nas prirodno, sve se ovdje želi prirodno sačuvati i ponuditi mnogima za radost. Nudimo Vam svježu pastrvu iz vlastitog uzgoja Janjetina i odojak sa ražnja se ne jedu svaki dan, ali kada se odlučite za taj vrhunski gurmanski užitak, birajte najbolje. Birajte domaće koje je raslo i paslo po obroncima Žumberka.

DSC01795  DSC01830

 

Raznovrsnost, kvaliteta, svježina i izvornost namirnica odlike su kuhinje Žumberačkog raja.

Vrhunski ugođaj za svečanosti i proslave! Organiziramo svadbene svečanosti, krstitke, rođendane, domjenke, karmine, te razne druge prigode, po povoljnim cijenama.