Nezaboravni doživljaj Žumberka

 

Nakon mnogo uloženog truda i ljubavi u izgradnju i uređenje, vrata posjetiteljima je otvorio Bistro žumberački raj. Smješten u netaknutoj prirodi, u srcu zaštićenog Parka prirode, Žumberak a u malom slikovitom selu Žamarija gdje svaki gost može uživati u žumberačkom kraju.

Samo selo se nalazi 4 km. sjeverozapadno od naselja Kostanjevac koje je i sjedište općine Žumberak.

Elitno uređeni Bistro Žumberački raj obitelji Miljenović sagrađen je na temeljima zapuštenog obiteljskog gospodarstva, gdje u neposrednoj blizini uzgajamo povrće, voće i stoku za potrebe naših gostiju u restoranu.

 
                                                DSCF5017       DSCF5116
 

Pastrva iz vlastitog uzgoja

 

Iza samog restorana, tik u bistru rijeku, Žumberačku Kupčinu imamo ribnjak sa pastrvama. Gurmani će užitak pronaći u specijalitetima od svježe pastrve.

Nudimo autohtona domaća jela, lovačke specijalitete, jela po narudžbi, jela s ražnja, jela sa roštilja te ostala jela i slastice po već zaboravljenim receptima.

 

                                               DSCF5127        02052009(038)

 

U našoj uređenoj sali se može smjestiti 130 osoba a prikladna je za svadbe, krstitke, krizme, rođendane, kongrese ili za običan predah od svakodnevnog napora. Na terasi može uživati 40 osoba.

Domaći interijer je urešen raznovrsnim etnografskim predmetima okolnih sela te naše goste vraća u vrijeme kako se nekada živjelo, jelo i pilo.

 
                                                       

 

Svakom gostu pristupamo individualno, tako da će se naše osoblje prilagoditi vašim željama i pripremiti vam kvalitetni domaći obrok koji ste izabrali.

Ponekad zaboravimo da nije potrebno puno vremena i novaca da bi došli do raja.

Posjetite nas i znajte da postoji raj na Žumberku.

Uživajte u bogatstvu prirode i počastite se domaćom hranom u bistrou Žumberački raj!